چیکن بروکلی سرخ شده
به گزارش سرگرمی تفریحی، استیر-فرایینگ نوعی تکنیک چینی است که گوشت یا سبزیجات را داخل ووک (تابه عمیق با دیواره های بلند) با حرارت زیاد تفت می دهند. این غذا نیز به همان سبک پخته می گردد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 5 دقیقه
- زمان استراحت: 15 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم
- 450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
- سه ساقه پیازچه خرد شده
- دو حبه سیر رنده شده
- 3 سانتی متر زنجبیل رنده شده
- یک قاشق غذاخوری سس سویا
- دو قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری+ یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت
- 1 ¼ قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
- 1/3 پیمانه آب
- 3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- 5 تا 6 پیمانه بروکلی
- یک قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک
- یک قاشق غذاخوری سس فلفل
- کنجد برای تزیین
طرز تهیه
1- در یک کاسه میانه، مرغ را با قسمت های سفید پیازچه، نیمی از سیر و زنجبیل، سویا سس، شکر، یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت، یک قاشق چایخوری نمک و روغن کنجد با هم مخلوط کنید. آنها را به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا بمانند و مواد به خورد مرغ ها بروند.
2- به جای مانده نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3- تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید. یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی بریزید. بروکلی ها را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. سپس شیر، زنجبیل، دو قاشق غذاخوری آب و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و حدود دو دقیقه تفت دهید.
4- مواد را از تابه خارج کنید. دو قاشق غذاخوری روغن بریزید و مرغ ها و فلفل قرمز خشک را به تابه اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها سفید گردد. سس فلفل و بروکلی ها را به مرغ اضافه کنید. آب و نشاسته را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا سس آن غلیظ گردد. در صورت احتیاج، به آن آب اضافه کنید.
5- این غذا را می توانید با برنج سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 431
- چربی: 16 گرم
- کلسترول: 66 میلی گرم
- کربوهیدرات: 40 گرم
- فیبر: 4 گرم
- پروتئین: 32 گرم
- سدیم: 1097 میلی گرم