پوره ذرت با خامه ترش

به گزارش سرگرمی تفریحی، این شام را می توانید هر زمان که می خواهید تهیه کنید. در واقع نوعی پوره سیب زمینی است که پیازچه، ذرت و ادویه نیز دارد.

پوره ذرت با خامه ترش
  • تعداد: 10 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم

  • 900 گرم سیب زمینی
  • یک قاشق چایخوری روغن زیتون
  • یک پیمانه ذرت
  • 6 عدد پیازچه
  • یک حبه سیر
  • نصف پیمانه خامه ترش
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو پیمانه پرک ذرت
  • یک قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • سه قاشق غذاخوری کره آب شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک قابلمه بزرگ سیب زمینی را با نمک بپزید. آبکش کنید و پس از پوست کندن دوباره داخل قابلمه بریزید.

2- در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. ذرت ها، پیازچه و سیر را اضافه کنید. آنها را تا زمانی که سبزیجات پخته شوند، تفت دهید.

3- سیب زمینی ها را پوره کنید. خامه ترش، کره، نمک و فلفل را اضافه کنید تا مخلوط شوند. مخلوط سبزیجات را اضافه کنید. مخلوط را داخل ظرف بریزید. روی آن پرک ذرت و پاپریکا دودی بپاشید. کره آب شده اضافه کنید و 5 دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 163
  • چربی: 8 گرم
  • کلسترول: 20 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 21 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • سدیم: 205 میلی گرم
  • پتاسیم: 353 میلی گرم
  • کلسیم: 28 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: sargarmi-tafrihi.ir شناسه مطلب: 1859

به "پوره ذرت با خامه ترش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پوره ذرت با خامه ترش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید