طرز تهیه سس فلفل کفیر
به گزارش سرگرمی تفریحی، کفیر یک نوع ماست نوشیدنی است. کفیر را درکوه های قفقاز روسیه می خوردند و مردمان قفقاز اعتقاد داشتند، دانه های کفیر هدیه های الهی هستند. سس فلفل کفیر بسیار خوشمزه و در عین حال بسیار مغذی است. این سس با سالاد، گوشت و در کنار غذاها به عنوان طعم دهنده سرو می شود. با ما همراه باشید.
-
مواد لازم برای تهیه سس فلفل کفیر
کفیر یک پیمانه
خامه فرادما خرید آنلاین یک پیمانه
سس مایونز یک پیمانه
جعفری (خرد شده) یک چهارم پیمانه
تره (خرد شده) دو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه (تازه ساییده شده) یک قاشق غذاخوری
ترخون (خرد شده) نصف قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چای¬خوری
فلفل پاپریکا یک هشتم قاشق چای خوری
-
طرز تهیه سس فلفل کفیر
مرحله اول
برای آغاز کفیر، خامه و مایونز را با همزن برقی داخل یک کاسه مخلوط کنید تا نرم و یکدست گردد.
مرحله دوم
حالا جعفری، تره و ترخون را نسبتا ریز خرد کنید و همراه ادویه ها به مواد اضافه کنید. سپس مواد را خوب هم بزنید تا سس نرم یکدست گردد.
مرحله سوم
سس را در ظرف دردار بریزید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا قوام بیاید.
مرحله چهارم
بعد از گذشت چند ساعت سرو کنید.
چند نکته
- اگر جعفری تازه ندارید، دو قاشق غذاخوری جعفری خشک شده را جایگزین جعفری تازه کنید.
- اگر ترخون تازه ندارید، یک قاشق چای خوری ترخون خشک شده را جایگزین ترخون تازه کنید.