تهران سند گردشگری می گیرد

به گزارش سرگرمی تفریحی، تدوین سند گردشگری شهر تهران در دستور کار شورای راهبردی گردشگری شهرداری تهران نهاده شد.

تهران سند گردشگری می گیرد

صنعت گردشگری ایران هنوز، طرح یا سند جامعی برای توسعه گردشگری ندارد. در سال 1396 سازمان میراث فرهنگی وعده داد طرح سند جامع گردشگری که در سال 94 اجرایی نشده بود را اصلاح و بازنگری می نماید اما چنین نشد. در دور نو مدیریت این سازمان نیز قرار شد سند جامع گردشگری را تا انتها سال 96 به مجلس برسانند اما باز به تعویق افتاد. سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اکنون تصمیم گرفته سند جامع گردشگری را با حمایت مالی و مشورتی سازمان جهانی جهانگردی بروزرسانی کند. سندی که پایه گذار نخست آن نیز این سازمان بین المللی بوده است اما با تغییر مدیریت ها طرح آن در ایران هرگز به مرحله اجرا نرسید.

با اعلام آمادگی سازمان جهانی جهانگردی برای بروزرسانی سند جامع گردشگری ایران، در ششمین جلسه شورای راهبردی گردشگری شهرداری تهران برای تهیه سند گردشگری این شهر نیز تصمیم گرفته شد.

دلاور بزرگ نیا، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران، با اشاره به ایجاد طرح جامع گردشگری برای رسیدن به طرح آمایش سرزمین، اضافه نمود: بر اساس این طرح می توان یک سند راهبردی برای گردشگری شهر تهران تعریف کرد.

ابوالحسنی، قائم مقام حوزه معاونت امور اجتماعی و فرهنگی و عضو شورای راهبردی گردشگری تهران، با اشاره به ضرورت تدوین سند راهبردی گردشگری برای این شهر، بر تاثیر دستیابی به قوانین بالادستیِ سازمان های متولی گردشگری در تهیه و تدوین یک سند راهبردی جامع گردشگری در شهرداری تهران تاکید نمود.

اسماعیل قادری، استاد دانشگاه، بر توسعه صنعت گردشگری به عنوان یک بخش مالی پویا و تاثیر گذار تاکید و اضافه نمود: شهرداری تهران باید زمینه را برای توسعه گردشگری شهر به منظور رشد و توسعه ساختار بخش خصوصی فراهم کند.

فریدون عموزاده خلیلی، مشاور امور بچه ها و نوجوانان معاونت امور اجتماعی و فرهنگی، نیز گفت:

در بحث گردشگری، فرهنگ لذت بردن امری است ضروری که بر اساس آن می توان رویکردی هدفمند برای همه رده های سنی تعریف کرد.

محیط طباطبایی، رییس ایکوم ایران، گردشگری را به معنای درک مفاهیم انسانی از یکدیگر که به شناخت و صلح به عنوان یک ارزش اصلی منجر می گردد دانسته و بر اهمیت تدوین و اجرای استراتژی صنعت گردشگری تاکید نمود.

محسن امامی، قائم مقام سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور، اظهار کرد: هر پروژه ای در تهران باید پیوست گردشگری داشته باشد تا پروژه ها به سمت حوزه گردشگری تمایل پیدا نمایند.

مهدی یحیی پور، مشاور عالی ستاد گردشگری گفت:

با تغییر نگاه و رویکرد مدیران شهری انتظار می رود جایگاه ستاد گردشگری در سطحی مناسب به دیگر ارگان های شهرداری معرفی گردد.

جبرئیل نوکنده ، مدیرکل موزه ملی ایران، با بیان این که شهروندان نسبت به هویت شهر خود بی تفاوت اند، توضیح داد: با آسیب شناسی گردشگری شهر تهران می توان گامی موثر در تقویت صنعت گردشگری شهر برداشت.

نرگس شجاعی، عضو دیگر شورای راهبردی گردشگری، ادامه داد: وظیفه شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری تسهیل گری است که بر اساس آن باید زیر ساخت ها را برای رونق گرفتن گردشگری آماده کرد.

مهرشاد کاظمی، معاون امور فرهنگی و رسانه ای ارشاد تهران، گفت:

برای تصویب یک برنامه جامع باید فعالیت های دانشگاه ها و ارگان های دیگر نیز آنالیز گردد و بر اساس آن به ایجاد زیر ساخت های گردشگری در شهر تهران پرداخت.

در انتها حسن خلیل آبادی، عضو شورای اسلامی شهر تهران ری و تجریش، اظهار کرد: در برنامه سوم توسعه شهر تهران هدف ما تبدیل تهران به مقصد گردشگری است ولی قبل از آن توسعه فرهنگ گردشگری مد نظر است.

منبع عکس: کجار.

منبع: کجارو / خبرگزاری ایسنا
انتشار: 24 آذر 1403 بروزرسانی: 24 آذر 1403 گردآورنده: sargarmi-tafrihi.ir شناسه مطلب: 2123

به "تهران سند گردشگری می گیرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهران سند گردشگری می گیرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید