از هشدار بهداشت جهانی درباره انتشار سریع کرونای هندی تا روش های غیر علمی برای بقا

به گزارش سرگرمی تفریحی، شرایط کرونا در هند همچنان بحرانی است و حتی سازمان بهداشت جهانی نیز نسبت به انتشار سریع گونه هندی کرونا به سراسر جهان هشدار داده است.

از هشدار بهداشت جهانی درباره انتشار سریع کرونای هندی تا روش های غیر علمی برای بقا

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور بمبئی ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، بحران کرونا در هند امروز (سه شنبه) نشانه های اندکی از بهبود را شاهد بود اما برای هفتمین روز متوالی رقم مبتلایان بیش از 300 هزار مورد گزارش شده که همین مسئله باعث هشدار مقامات بهداشتی جهان نسبت به انتشار کرونا از هند به نقاط دیگر جهان شده است.

طبق آمار ارائه شده از وزارت بهداشت هند 329942 مبتلا به کرونا شناسایی شده اند و تعداد مرگ و میر ناشی از این ویروس امروز به 3876 مورد رسید. تعداد کل مبتلایان تا به امروز به 22.99 میلیون رسیده و مرگ و میر ناشی از کرونا نیز 249992 نفر گزارش شده است.

طبق آمار ارائه شده از رویترز هند درحال حاضر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در جهان را در اختیار دارد و از هر سه مورد مرگ و میر روزانه در جهان یک مورد مربوط به این کشور است.

سازمان بهداشت جهانی نیز اعلام نموده که گونه ویروس کرونایی که برای اولین بار در سال گذشته در این کشور شناسایی شد تحت عنوان گونه ای که باعث نگرانی جهانی شده طبقه بندی شده و بعضی مطالعات اولیه حاکی از آن است که این ویروس به سادگی قابل سرایت است.

ماریا وان کرخو، مدیر فنی سازمان بهداشت جهانی در پروژه کووید-19 روز دوشنبه در ژنو گفت: ما این گونه از ویروس را تحت عنوان عامل نگرانی در سطح جهان طبقه بندی میکنیم. بعضی اطلاعات در دسترس نشان میدهند که سرعت انتشار (این ویروس) افزایش یافته است.

باوجود احساس خطر کشورهای غربی نسبت به انتشار سریع این ویروس و ارسال تجهیزات پزشکی مانند اکسیژن و ماسکهای پزشکی به هند اما بیمارستان های این کشور همچنان با کمبود تجهیزات حیاتی برای بیماران روبرو هستند.

تنها در روز دوشنبه 11 نفر در یک بیمارستان دولتی در تروپاتی به دلیل تاخیر در رساندن کپسول اکسیژن جان خود را از دست دادند.

16 عضو دانشکده و تعدادی از اساتید بازنشسته در کمپ دانشگاه مسلمانان آلیگار که یکی از مشهورترین دانشگاه های این کشور به شمار می رود به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

باوجود مسائل عدیده پزشکان هندی، دولت به آنها دستور داده که در زمان مراجعه بیماران کرونایی به دنبال نشانه های قارچ سیاه در بین بیماران باشند. علت این مسئله دریافت گزارشاتی درباره افزایش موارد ابتلا به این بیماری مرگبار بوده است.

پزشکان همچنین نسبت به استفاده از مدفوع حیوانات به عنوان عاملی برای از بین بردن ویروس کرونا هشدار داده و گفته اند که هیچ شواهدی مبنی بر اثربخشی این اقدام (که ریشه آن بعضی باورهای قدیمی است) وجود نداشته بلکه ریسک گسترش بیماری های دیگر را افزایش خواهد داد.

با ادامه فرایند افزایشی شیوع کرونا در هند درخواست ها از این کشور برای اعمال قرنطینه سراسری افزایش یافته و بر فشارها به دولت ناریندرا مودی افزوده می گردد.

بسیاری از ایالتها اقدام به اعمال قرنطینه های شدید در ماه گذشته کردند و بعضی نیز با کاهش تردد ها و تعطیلی مراکز تفریحی مانند سینما و رستوران به دنبال کنترل این ویروس بوده اند.

با اینحال فشارها به دولت ناریندرا مودی برای اعلام قرنطینه سراسری افزایش یافته است. دولت هند در اولین موج کرونا در سال گذشته نیز قرنطینه سراسری در این کشور اعلام نمود.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 16 تیر 1400 بروزرسانی: 16 تیر 1400 گردآورنده: sargarmi-tafrihi.ir شناسه مطلب: 1441

به "از هشدار بهداشت جهانی درباره انتشار سریع کرونای هندی تا روش های غیر علمی برای بقا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "از هشدار بهداشت جهانی درباره انتشار سریع کرونای هندی تا روش های غیر علمی برای بقا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید