فوت و فن جادویی برای خوشمزه شدن خورش قیمه
به گزارش سرگرمی تفریحی، فوت و فن خورش قیمه؛ در این مطلب می توانید مهمترین نکات تهیه خورشت قیمه را یاد بگیرید و از آن برای خوشمزه تر شدن خورشت قیمه خود بهره ببرید.
خورش قیمه یکی از خورشت های سنتی ایرانی می باشد که شما می توانید از گوشت یا مرغ برای تهیه آن بهره ببرید و به دلخواه می توانید سیب زمینی سرخ نموده یا بادمجان سرخ نموده در کنار این خورش قرار دهید و به همراه یک کته زعفرانی این غذا را میل کنید.
فوت و فن خورش قیمه خوشمزه و خوشرنگ
پیاز که نیم سرخ شد باید گوشت یا مرغ را اضافه کنید.
گوشت قیمه بهتر است گوسفندی باشد و به دلخواه می توانید از ترکیب گاوی گوسفندی بهره ببرید.
زمانی که گوشت و پیاز خوب سرخ شدن نوبت اضافه کردن ادویه ها می باشد.
حتما از چوب دارچین بهره ببرید و استفاده از پودر دارچین باعث تیرگی خورش می گردد.
رب را خوب تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و بعد اضافه کنید.
لپه باید 1 ساعت خیس بخورد و تفت دهید تا زود له نگردد، ولی بیش از مقدار تفت دادن لپه نیز باعث سفت شدن آن می گردد.
حتما باید آب جوش روی مواد بریزید و افزودن آب سرد باعث دیر پز شدن گوشت می گردد.
برای این که قیمه شما مانند قیمه نذری گردد کمی گلاب و هل و زعفران در 20 دقیقه آخر اضافه کنید.
زمانی که گوشت پخته شد باید چوب دارچین را خارج کنید، لیمو عمانی را بعد از سوراخ کردن برای 20 دقیقه داخل آب ولرم قرار دهید و بعد اضافه کنید و یا می توانید به دلخواه از رب لیمو عمانی بهره ببرید.
ترفند های خوشمزه تر شدن خورشت قیمه لعاب دار
یکی از ترقند های خوشمره تر شدن و لعاب دار شدن این خورش استفاده از عصاره قلم است که می توانید به دلخواه اضافه کنید.
اگر دوست دارید خورش شما مانند قیمه نذری ها گردد و باید با شعله کم بگذارید تا نم نم پخته گردد.
زعفران را باید در دو مرحله بریزید و اگر می خواهید از پودردارچین بهره ببرید آخر پخت کمی با کره تفت دهید و اضافه کنید.
بهتر است کمی گوشت چربی دار باشد و نگذارید پیاز خیلی سرخ گردد تا به خورش لعاب بدهد.
رب زیاد تفت بخورد خورشت تیره و اگر کم تفت بخورد خورش قیمه را بی رنگ می نماید.
برای 4 نفر باید 300 گرم گوشت و به ازای هر نفر 2 ق غذا خوری لپه خیس کنید، رب ق غذا خوری سر پر و اندازه چوب دارچین و عرق هل یا هل اختیاری می باشد.
نکات کلیدی در تهیه خورش قیمه خوشمزه و خوشرنگ و لعاب دار
سعی کنید زعفران زیادی به خورش نزنید وگرنه بین عطر ها گم می گردد و سعی کنید روی برنج بیشتر بهره ببرید.
موقع سرخ کردن سیب زمینی کمی زعفران به آن ها بزنید تا هم خوشرنگ و خوش عطر گردد.
زود انداختن لیمو عمانی باعث تلخی خورش و دیر انداختن باعق می گردد که غذا طعم لیمو عمانی ندهد و حتما 20 دقیقه آخر اضافه گردد.
می توانید برای بالانس کردن مزه ها از کمی آبغوره نیز بهره ببرید.
منبع: بهترین ها
منبع: فرارو