طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی
به گزارش سرگرمی تفریحی، کره بادام زمینی تا پیش از این بیشتر مورد توجه بدن سازها و ورزشکاران بود، به خاطر چربی های مفید و کالری بالایی که دارد و بدن را حسابی قوی و سر فرم نگه می دارد. اما در سال های اخیر کره بادام زمینی در کنار کره پسته و فندق و … جای خودش را در میان وعده های مردم عادی هم حسابی باز نموده است. علاوه برای فواید کره بادام زمینی برای درمان چاقی و پیش بردن فرایند لاغری و کاهش وزن این کره خوشمزه و مفید برای زنان باردار و بچه ها در سنین رشد هم بسیار مفید است. شما کره بادام زمینی را در خانه هم به سادگی می توانید تهیه کنید. طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی و فواید کره بادام زمینی برای لاغری و کاهش وزن، برای افراد ورزشکار و بدنساز، زنان باردار و بچه ها را در مجله خبرنگاران بخوانید.
طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی
مواد لازم
بادام زمینی: 500 گرم
پودر قند: 2 و نیم قاشق قاشق چایخوری
نمک:نوک قاشق چایخوری (اگر بادام زمینی شما بدون نمک است)
روغن کنجد: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرحله اول
برای درست کردن کره بادام زمینی مثل طرز تهیه شکلات نوتلا خانگی با فندق باید ابتدا پوست بادام زمینی ها را جدا کنید. پوسته قهوه ای و نازکی که روی بادام زمینی کشیده شده باید کاملا گرفته گردد. سپس بادام زمینی ها را روی شعله ملایم گاز و در یک ماهیتابه حرارت دهید تا به اصطلاح بو داده شوند و طعم و بوی خامی آن ها گرفته گردد. اگر بادام زمینی شما بو داده شده است این مرحله احتیاج نیست.
مرحله دوم
بادام زمینی ها را در غذاساز یا میکسر بریزید و چند بار پالس کنید. چون بادام زمینی در غذاساز یا میکسر خیلی زود داغ می گردد بین هر بار پالس کردن کمی به آن استراحت دهید. آنقدر باید بادام زمینی را میکس کنید تا کاملا حالت خمیری و کره ای پیدا کند و روان گردد.
مرحله سوم
در اواسط میکس کردن پودر قند و نمک را هم اضافه کنید. برای درست کردن کره بادام زمینی به روغن احتیاجی ندارید چون خودش روغن می اندازد اما می توانید برای روان تر شدن آن 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد حین پالس کردن به آن اضافه کنید. بعد از چند بار پالس کردن کره بادام زمینی شما آماده است. کره بادام زمینی را در ظرف درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
فوت و فن های طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی
*در صورتی که برای شیرین شدن کره بادام زمینی به جای پودر قند از عسل بهره ببرید در صورت نگهداری در یخچال هم حالت سفت خودش را مثل کره بادام زمینی بازاری حفظ می نماید.
*بادام زمینی ها را خوب تفت بدهید تا طعم کره بادام زمینی مطلوب گردد. اگر بادام زمینی تفت داده شده هم می خرید پیشنهاد ما این است که کمی دیگر آن ها را روی گاز تفت دهید تا برشته شوند اما مراقب باشید نسوزند.
*اگر بادام زمینی نمکی استفاده می کنید به کره بادام زمینی نمک اضافه نکنید.
*برای شیرین شدن کره بادام زمینی به جای پودر قند یا شکری که خوب آسیاب و لطیف شده از عسل، شیره انگور و خرما هم می توانید بهره ببرید اما در این صورت کره شما روان تر می گردد و آن حالت سفتی را کمتر به خودش می گیرد.
*اضافه کردن مقداری پودر کاکائو یا دارچین هم ایده خوبی برای طعم دادن به کره بادام زمینی است، یا حتی کمی پودر زنجبیل. طبعا باید حین پالس کردن بادام زمینی ها این مواد را اضافه کنید تا کره بادام زمینی یکدست گردد.
فواید و خواص کره بادام زمینی برای سلامت بدن و لاغری و کاهش وزن و …
*فواید و خواص کره بادام زمینی برای درمان چاقی در دوره کاهش وزن و لاغری و آب کردن شکم و پهلو همواره مورد توجه پزشکان بوده است. کره بادام زمینی سرشار از پروتئین است و به خاطر فیبر فراوانی که دارد سبب ایجاد احساس سیری طولانی مدت و در نتیجه لاغری و کم کردن وزن می گردد. یادتان باشد 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی حدود 188 کالری، 8 گرم پروتئین، 6 گرم کربوهیدرات و 16 گرم چربی دارد. کره بادام زمینی به تنظیم سطح انسولین خون یاری می نماید و در نتیجه ریسک ابتلا به دیابت در افراد مستعد را تا حدود 30 درصد کاهش می دهد.
*همانطور که می بینید میزان کالری و چربی کره بادام زمینی بالاست و بنابراین در مصرف آن حتما باید دقت کنید. علاوه بر این کره بادام زمینی سرشار از املاح و ویتامین های مفید است: منیزیم، پتاسیم و روی. به این ترتیب به نظر می رسد کره بادام زمینی هم برای افرادی که قصد چاق شدن دارند مفید است و هم برای افرادی که می خواهند لاغر شوند.
*کره بادام زمینی سرشار از آنتی اکسیدان است و در نتیجه در پیشگیری ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی و البته عفونت های ویروسی و قارچی موثر است. کره بادام زمینی و بادام زمینی سیستم ایمنی بدن را تقویت می نمایند و از ابتلا به نوع شدید کرونا، آنفولانزا و سرماخوردگی پیشگیری می نمایند.
*کره بادام زمینی برای افراد ورزشکار و بدنساز فواید فراوانی دارد و نباید از خوردن آن غفلت کرد. کره بادام زمینی حاوی تعداد زیادی از ویتامین ها و مواد مغذی مورد احتیاج برای سلامت عضله است. علاوه بر این کره بادام زمینی و بادام زمینی سرشار از پروتئین (پروتئینی معادل گوشت) است که برای ساخت بافت عضله حرف نخست را می زند. همچنین کره بادام زمینی علاوه بر سلامت قلب و کاهش کلسترول، پس از جراحت های مختلف به ترمیم عضله یاری می نماید. برای اینکه از میزان نمک و قند کره بادام زمینی مطمئن باشید بهتر است طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی و ارگانیک را یاد بگیرید.
*کره بادام زمینی برای بچه ها هم بسیار مفید است. البته به خاطر آلرژی زا بودن بادام زمینی که از جمله مضرات آن محسوب می گردد، بهتر است از دادن آن به بچه ها زیر یک سال پرهیز کنید. بهتر است برای دادن کره بادام زمینی به بچه ها زیر 4 سال حتما با پزشک او مشورت کنید.
*خواص کره بادام زمینی در بارداری به این دلیل مهم است که از حساسیت کودک بعد از تولد به بادام زمینی تا حد زیادی می کاهد. اگر خانم بارداری به کره بادام زمینی و خود بادام زمینی حساسیت نداشته باشد توصیه می گردد که 5 بار در هفته از کره بادام زمینی در وعده های غذایی مختلف استفاده نمایند. بهترین میزان مصرف کره بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری در طول روز است.
*خواص کره بادام زمینی در طب سنتی هم مورد توجه است. براساس طب سنتی طبع بادام زمینی متعادل است و به همین دلیل می تواند به کاهش درد معده، کاهش سرفه خشک و درد قفسه سینه در زمان ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا، افزایش میزان شیر مادران باردار، کاهش یبوست در افراد مستعد به این بیماری مزمن، کاهش کلسترول مضر خون، افزایش چربی مفید خون، کاهش ریسک گرفتگی رگ های قلب و کاهش ریسک سکته قلبی، کاهش قند خون و تنظیم آن به خصوص در افراد مبتلا به دیابت، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و یاری به رشد بچه ها و نوجوانان اشاره نمود.
*بهترین زمان مصرف کره بادام زمینی در وعده صبحانه است. کره بادام زمینی را با چی بخوریم؟ با نان تست سبوسدار یا جو و یک عدد سیب درختی و کمی هم عسل یا مربا.
*تریپتوفان موجود در بادام زمینی ترشح مواد شیمیایی را افزایش می دهد و در نتیجه احتمال ابتلا به افسردگی را کاهش می دهد.
*مصرف منظم و مستمر بادام زمینی و کره بادام زمینی برای افراد مبتلا به کبد چرب و اضافه وزن مفید است.
منبع: افق کوروش