طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور فوق خوشمزه و بهتر از قنادی
به گزارش سرگرمی تفریحی، تیرامیسو مانند پاناکوتا یک دسر خوشمزه ایتالیایی است که به راحتی و در سریع ترین زمان می توانید آن را برای دورهمی و میهمانی هایتان تهیه کنید. این دسر را با کمترین مواد اولیه مانند بیسکویت پتی بور، پنیر ماسکارپونه و قهوه فوری می توانید درست و سرو کنید. دسر تیرامیسو معمولا با بیسکوت های لیدی فینگر درست می شوند اما در صورت نبود آن از بیسکویت های خوشمزه پتی بور هم می توانید بهره ببرید. در این مطلب می توانید طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور را بخوانید و آن را بهتر از قنادی درست کنید.
مواد اولیه برای تهیه تیرامیسو با پتی بور
- بیسکویت پتی بور یک بسته
- پنیر ماسکارپونه 200 گرم
- خامه فرم گرفته 400 گرم
- شکر دو قاشق غذاخوری
- قهوه اسپرسو یک پیمانه
طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور
1. قهوه را درست کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور باید قهوه را درست کنید. برای تهیه قوه دست تان کامل باز است چراکه هم می توانید یک قهوه غلیظ اسپرسو یا تّرک درست کنید هم می توانید از قهوه فوری یا نسکافه بهره ببرید. پس قهوه غلیظ را به روش همیشگی تان درست کنید. حال به اندازه دلخواه به قهوه غلیظ تان شکر اضافه کنید.
2. خامه را درست کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور باید خامه فرم گرفته تان را درست کنید. برای این کار می توانید مطلب طرز تهیه خامه با کمترین مواد را در کتاب کاله خوانده و درستش کنید یا آن را به صورت آماده خریداری کنید. حال یک کاسه مناسب انتخاب کنید تا در آن خامه فرم گرفته را پنیر ماسکارپونه مخلوط کنید. این دو را تا جایی بزنید که مخلوط تان یک دست و کرم شکل گردد.
3. بیسکویت ها را آماده کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور باید یک ظرف مناسب برای چیدن بیسکویت ها انتخاب کنید. برای این کار از ظروف های پیرکس هم می توانید بهره ببرید. اگر تعداد میهمان هایتان کم است آن را در لیوان های مخصوص به صورت تک نفره سرو کنید. داخل ظرف سروتان را سلفون بکشید. قلم مو شیرینی پزی خود را به قهوه خنک شده آغشته کنید. قلم مو را به بیسکویت ها بکشید و آن ها را داخل ظرف به ترتیب بچینید. در این مرحله اگر کار به با قلم مو برایتان سخت بود می توانید آن ها را داخل ظرف قهوه فرو نموده و بیرون بیاورید. فقط مراقب باشید که زیاد خیس نخورند چراکه شنماینده می شوند. حال که بیسکویت های آغشته به قهوه را کف ظرف چیده اید باید روی آن ها را با اندازه مناسبی از خامه بپوشانید. مراحل بالا را تکرار کنید تا بیسکویت ها و خامه تمام شوند. حال با در اختیار داشتن این بیسکویت پتی بور می توانید به نه روش برای میهمانی هایتان درست کنید.
4. دسر را داخل یخچال بگذارید
در این مرحله از طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکویت پتی بور حواس تان به اندازه مایه پنیری و بیسکویت باشد چراکه در آخر باید لایه رویی را خامه بریزید. در نهایت به دلخواه روی آن را کاکائو بپاشید. ظرف سروتان را سلفون بکشید. آن را برای 24 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد. دسرتان هرچه بیشتر در یخچال بماند طعم و مزه بهتری خواهد داشت.
نکات تکمیلی تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور
تیرامیسو این دسر خوشمزه را راحت تر از آن چه که فکرش را بکنید می توانید درست کنید فقط در ادامه به نکات کوتاهی اشاره نموده ایم که کار را برایتان آسان تر می نماید.
بیسکویت تیرامیسو
شما در طرز تهیه تیرامیسو برای پایه این دسر احتیاج به یک لایه نازک کیک اسفنجی یا بیسکویت دارید. در اصل این دسر ایتالیایی معروف را با بیسکویت های لیدی فینگر درست می نمایند با این حال اگر شما فرصت کافی برای تهیه کیک یا دسترسی به این بیسکویت ها نداشتید می توانید از پتی بورهای ساده، کاکائویی یا ساقه طلایی بهره ببرید.
پنیر دسر تیرامیسو
در طرز تهیه تیرامیسو باید از پنیر ماسکارپونه استفاده کرد تا احساس کنید که در کوچه پس کوچه های شهر ایتالیا آن را می خورید. پنیر ماسکارپونه بافتی پنیری و طعمی شبیه به خامه دارد پس اولین انتخاب می تواند آن باشد. در صورت نبود ماسکارپونه می توانید پنیر خامه ای را جایگزین آن کنید تا همان طعم، بافت و مزه را داشته باشد.
طرز تهیه تیرامیسو رژیمی
در طرز تهیه تیرامیسوی رژیمی باید از بیسکویت های بدون گلوتن و کم کالری مانند لیدی فینگر یا پتی بور بهره ببرید. برای تهیه مایه پنیری حتما از پنیرهای کم چرب و کم کالری استفاده نموده و یا حتی می توانید به جای خامه از پودینگ وانیلی بهره ببرید. از سویی دیگر با خواندن طرز تهیه خامه با ماست، آن را رژیمی درست و بهره ببرید. از آن جا که این دسر خوشمزه سرشار از کالری است پس خامه کمتری در لایه های میانی و روز آن به کار ببرید.
نگه داری دسر تیرامیسو
به علت استفاده از مایه پنیری و خامه در دستور تهیه تیرامیسو نمی توانید آن را در دمای محیط نگه داری کنید. ظرف تیرامیسو را باید در یک ظرف در بسته بگذارید. پس آن را داخل یخچال گذاشته تا سالم بماند. برترین زمان مصرف آن چهار روز پس از تهیه است.
تزئین تیرامیسو
تزئین کیک یا دسر یکی از مجذوب کننده ترین کارها به شمار میرود که می توانید با سلیقه خودتان آن را انجام دهید. ساده ترین راه تزئین هم پاشیدن پودر قهوه، پودر کاکائو یا پودر بیسکویت روی آن است. در حالی که تیرامیسو یخچالی را به روش های مختلفی می توان برای سرو در میهمانی ها تزئین کرد که در ادامه آن ها را خواهیم گفت:
- آجیل های مختلف مانند گردو و بادام زمینی به دسترتان جلوه دیگری می دهند. شما می توانید لایه رویی دسر را با خامه و پودر گردو یا بادام بپوشانید. در روشی دیگر خامه را در سطح کارتان با ماسوره مناسب شکوفه بزنید و به سلیقه خودتان مغز گردو، فندق یا پودر آن را به کار ببرید.
- یکی دیگر از روش های تزئین تیرامیسو استفاده از برش های میوه، کمپوت گیلاس، مارمالاد آلبالو یا سس شکلاتی در لایه رویی تیرامیسو با بیسکویت پتی بور است. شما در طرز تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور از برش های نازک میوه مانند موز یا توت فرنگی هم می توانید بهره ببرید. تمامی روش ها به ذائقه، سلیقه و مواد در دسترس تان بستگی دارد.