خبرنگاران سه طرح خدماتی در ایرانشهر افتتاح شد
به گزارش سرگرمی تفریحی، زاهدان- خبرنگاران- معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه ایرانشهر گفت: سه طرح خدماتی همزمان با دومین روز از گرامیداشت هفته دولت با اعتبار 10 میلیارد و 270 میلیون ریال در این شهرستان افتتاح شد.

ابوذر کوثری روز دوشنبه در حاشیه این مراسم در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران اظهارداشت: این طرح ها شامل کلینک دامپزشکی و مرکز مایه کوبی دامپزشکی و مرکز بهبودی اقامتی ندای مهربانی (ویژه بانوان) بود که در دومین روز از هفته دولت افتتاح شد.
وی اضافه نمود: کلینیک درمانی دامپزشکی ایرانشهر دارای تجهیزات، سونوگرافی، مامایی و تلقیح مصنوعی بوده که از سوی بخش خصوصی راه اندازی شده است.
فرماندار ایرانشهر گفت: مرکز اقامتی ندای مهربانی تنها مرکز ترک اعتیاد ماده 15 ویژه بانوان در جنوب سیستان و بلوچستان است که با اعتبار 150 میلیون تومان و ظرفیت پذیرش 40 نفر بیمار آغاز به فعالیت نموده و هشت نفر به طور مستقیم در این مرکز شاغل هستند.
وی بیان نمود: در هفته دولت سال جاری 82 طرح مختلف با اعتباری بیش از یکهزار و 550 میلیارد ریال در سطح شهرستان ایرانشهر افتتاح و کلنگ زنی می گردد.
به گزارش خبرنگاران ایرانشهر از توابع سیستان و بلوچستان در 337 کیلومتری زاهدان مرکز این استان و در جهت ترانزیتی چابهار - میلک واقع شده است.
منبع: ایرنا