5 فرمول گیاهی برای تثبیت قند خون

سطوح قند خون رابطه مستقیمی با رژیم غذایی شما دارد، از این رو، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابت یا مدیریت این بیماری باید به خوراکی های مصرفی خود توجه داشته باشید.

5 فرمول گیاهی برای تثبیت قند خون

به گزارش، اگرچه تمام موارد دیابت به درمان پزشکی احتیاج دارند، بعضی گزینه های گیاهی نیز می توانند به عنوان یک مکمل در کنار دارو ها به تثبیت سطوح قند خون یاری نمایند.

سطوح قند خون رابطه مستقیمی با رژیم غذایی شما دارد، از این رو، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابت یا مدیریت این بیماری باید به خوراکی های مصرفی خود توجه داشته باشید.

تثبیت سطوح قند خون مساله ای مهم برای پیشگیری از ابتلا به دیابت و همچنین مدیریت آن برای افراد مبتلا به این بیماری محسوب می گردد.

بیماری دیابت زمانی شکل می گیرد که بدن به واسطه مقاومت به انسولین یا کمبود انسولین توانایی تنظیم سطوح قند خون را ندارد.

اگرچه تمام موارد دیابت به درمان پزشکی احتیاج دارند، بعضی گزینه های گیاهی نیز می توانند به عنوان یک مکمل در کنار دارو ها به تثبیت سطوح قند خون یاری نمایند. در واقع، آن ها به روشی طبیعی به تنظیم سطوح قند خون یاری می نمایند.

دارچین یک ادویه خوشبو است که به تثبیت سطوح قند خون یاری می نماید. دارچین از خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهاب، و ضد میکروب برخوردار است و مقاومت به انسولین را بهبود می بخشد.

دمنوش دارچین به بدن در ارائه واکنش بهتر به انسولین و کاهش سطوح قند خون یاری می نماید.

برای کسب بهترین نتایج استفاده از دارچین سیلان را مد نظر قرار دهید.

مواد تشکیل دهنده:

یک چوب دارچین

یک فنجان آب (250 میلی لیتر)

آب را به جوش آورده و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

اجازه دهید این ترکیب برای چند دقیقه روی حرارت باقی بماند.

سپس، آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک گردد.

چوب دارچین را خارج نموده و دمنوش را سرو کنید.

شما می توانید دو بار در روز این دمنوش را مصرف کنید.

نکته: شما می توانید از یک چوب دارچین چند بار بهره ببرید، زیرا بسیار معطر بوده و طعم و خواص خود را به سرعت از دست نمی دهد.

چای جینسینگ

جینسینگ ریشه ای است که می تواند مقاومت به انسولین را بهبود بخشیده و به بدن در استفاده بهینه تر از آن یاری می نماید. نوشیدن چای جینسینگ می تواند به طور قابل توجهی سطوح قند خون را کاهش دهد.

مواد تشکیل دهنده:

یک فنجان آب (250 میلی لیتر)

یک ریشه جینسینگ

ریشه جینسینگ را به خوبی شسته، برش زده و در یک فنجان بریزید.

آب جوش را به فنجان اضافه نموده و اجازه دهید برای پنج دقیقه دم بکشد.

در صورت تمایل می توانید از اندکی عسل برای شیرین کردن این چای بهره ببرید.

شما می توانید دو بار در روز این نوشیدنی را مصرف کنید.

آبمیوه همراه با بذر کتان

بذر کتان دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهاب، و سمزدایی است. این محصول به روش های مختلف قابل مصرف است.

بذر کتان گوارش را بهبود می بخشد، سطوح فشار خون و قند خون را تنظیم می نماید، و سیستم ایمنی را تقویت می نماید.

افزون بر این، بذر کتان حاوی اسید های چرب امگا-3، آهن، پتاسیم، فسفر، و ویتامین E است.

دو قاشق غذاخوری پودر بذر کتان

یک لیوان آب

آبمیوه تازه (به انتخاب خود)

آماده سازی:

پودر بذر کتان را به یک لیوان آب اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید از بذر کتان کامل بهره ببرید.

اجازه دهید یک شب این ترکیب به همان صورت باقی بماند. صبح روز بعد، آبمیوه مورد علاقه خود را آماده نموده و آن را با آب ترکیب کنید.

برگ های انبه از خواص دارویی برای پرفشاری خون، آسم، دیابت، و اسهال برخوردار هستند. آن ها می توانند فراوری انسولین را تحریک نمایند، از این رو، به تثبیت قند خون یاری می نمایند.

برگ های انبه حاوی فلاونوئیدها، اسید گالیک، اسید کافئیک، و ویتامین های A، B، و C است. نوشیدن دمنوش برگ انبه با معده خالی به تنظیم سطوح قند خون یاری می نماید.

10 برگ انبه

چهار فنجان آب (یک لیتر)

آماده سازی:

آب را به جوش آورده سپس برگ های انبه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت باقی بماند.

سپس، حرارت را خاموش نموده و اجازه دهید دمنوش سرد گردد.

برگ ها را خارج نموده و دمنوش را سرو کنید.

سرکه سیب به پاکسازی و احیاء بدن یاری می نماید. این محصول حاوی ویتامین های A و B، آنزیم ها، کلسیم، پتاسیم، آهن، و مواد معدنی مفید دیگر برای بدن است. مصرف دو قاشق غذاخوری سرکه سیب رقیق شده در یک لیوان آب می تواند به تثبیت سطوح قند خون یاری کند.

هنگام خرید محصولات ارگانیک را انتخاب کنید یا سرکه سیب را در خانه تهیه کنید.

10 سیب ارگانیک رسیده

دو لیوان آب

آماده سازی:

سیب ها را به خوبی شسته، پوست گرفته و خرد کنید.

از یک دستگاه مخلوط کن برای تهیه آب سیب و ترکیب آن با آب بهره ببرید.

نصف یک ظرف شیشه ای پهن را با این ترکیب پر کنید.

با استفاده از سلفون ظرف را پوشش داده و برای چهار تا پنج هفته در دمای بین 18 تا 20 درجه سانتیگراد از آن نگهداری کنید تا تخمیر صورت بگیرد.

سپس، مایع را درون یک ظرف تمیز و پهن ریخته روی آن را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید سه روز در مکانی گرم باقی بماند.

در نهایت، سرکه را تصفیه نموده و در یک بطری تیره بریزید تا فاسد نگردد.

سخن پایانی

در شرایطی که موارد مذکور می توانند به تنظیم سطوح قند خون یاری نمایند، اما بیماران مبتلا به دیابت نباید آن ها را جایگزین درمان های دارویی خود نمایند. مراجعه منظم به پزشک و زیر نظر داشتن شرایط قند خون خود را هیچگاه نادیده نگیرید.

منبع: عصر ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: بروزرسانی: 6 مهر 1398 شناسه مطلب: 96

به "5 فرمول گیاهی برای تثبیت قند خون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 فرمول گیاهی برای تثبیت قند خون"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید