چگونه تمام اپ های گوشی اندرویدی را با رفرش ریت بالا اجرا کنیم؟
به گزارش سرگرمی تفریحی، در سال های اخیر، علاوه بر مانیتورها و نمایشگرها، گوشی های هوشمند پیشرفته ای روانه بازار شده اند که از رفرش ریت بالا پشتیبانی می کنند. رفرش ریت های 90 و 120 هرتزی که در بیشتر گوشی های مدرن امروزی وجود دارد، تصاویر روان تری را به کاربران ارائه می دهند. بسیاری از اپلیکیشن ها از این نرخ رفرش ریت بالا پشتیبانی می کنند اما برخی دیگر از اپ های اندرویدی اینطور نیستند و با رفرش ریت بالا اجرا نمی شوند. از این رو، در این مقاله قصد داریم به معرفی روشی بپردازیم که با استفاده از آن همه اپ های اندرویدی گوشی هوشمند شما با رفرش ریت بالا اجرا خواهند شد. با خبرنگاران مگ در این مقاله همراه شوید.
گوشی موبایل اپل مدل iPhone 13 CH دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 4 گیگابایت
39,000,000
تومان
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A13 دو سیم کارت ظرفیت 64 گیگابایت و رم 4 گیگابایت به همراه شارژر
7,099,000
تومان
خرید گوشی هوشمند از خبرنگاران
مشاهده همهفهرست محتوا
مقدمه
نحوه فعال کردن نرخ رفرش ریت بالا در گوشی های اندرویدی
نحوه پیدا کردن اپلیکیشن هایی که با رفرش ریت بالا اجرا نمی شوند
نحوه تنظیم همه اپ های اندرویدی برای اجرا شدن با رفرش ریت بالا
سخن پایانی
مقدمه
در مرحله اول توجه به این نکته ضروری است که باید گوشی هوشمند شما از نرخ رفرش ریت بالا پشتیبانی کند. بنابراین ابتدا معینات گوشی هوشمند خود را بررسی کرده تا بفهمید که آیا می توانید اپلیکیشن ها را با نرخ تازه سازی بالا اجرا کنید یا نه. اگر گوشی هوشمند شما از نرخ رفرش ریت بالا پشتیبانی نمی کند، متأسفانه هیچ راهی برای اجرای اپ های اندرویدی با رفرش ریت بالا در گوشی هوشمند شما وجود ندارد. بسیاری از روش های پیشنهاد شده در اینترنت به روت کردن گوشی برای اجرای اپ های اندرویدی با رفرش ریت بالا اشاره دارند، اما ما قصد داریم بدون نیاز به روت کردن و صرفا با نصب یک اپلیکیشن ثالث و چند کلیک، اپ های اندرویدی در گوشی های واجد شرایط را مجبور به اجرا با رفرش بالا کنیم.
نحوه فعال کردن نرخ رفرش ریت بالا در گوشی های اندرویدی
در این بخش به نحوه فعال کردن نرخ رفرش ریت بالا در گوشی های اندرویدی خواهیم پرداخت. غربیلک فعال یا غیرفعال سازی این قابلیت در بخش Setting (تنظیمات) گوشی وجود دارد. بسته به پیکربندی گوشی هوشمند اندرویدی خود، می توانید نرخ تازه سازی صفحه نمایش خود را روی 90 هرتز یا 120 هرتز یا هر دو تنظیم کنید. برای انجام دادن این کار، کافی است مراحل زیر را دنبال کنید:
گام اول: وارد بخش Setting (تنظیمات) گوشی هوشمند خود شوید.
گام دوم: روی گزینه Display & brightness بزنید.
گام سوم: در این بخش روی گزینه Screen refresh rate کلیک کنید. سپس پنجره ای برای شما باز خواهد شد که شما می توانید نرخ رفرش ریت مد نظر خود را انتخاب کنید. معمولاً گزینه های نمایش داده شده در این پنجره بین High و Standard خواهد بود.
به طور کلی انتخاب گزینه High در این بخش، اجرای همه اپلیکیشن ها با رفرش ریت بالا را در گوشی هوشمند اندرویدی شما فعال می کند، چرا که گوشی برای اجرای هر اپلیکیشن یک نرخ تازه سازی جداگانه در نظر نمی گیرد. بنابراین همه اپلیکیشن های گوشی شما باید با نرخ رفرش ریت انتخاب شده اجرا شوند. با این حال، تعدادی از اپلیکیشن ها از اجرا شدن با نرخ تازه سازی بالا خودداری می کنند. به نظر می رسد که این دسته از اپلیکیشن ها، حتی زمانی که نرخ به روزرسانی 90 یا 120 هرتزی را انتخاب می کنید، بسیار کند هستند.
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A13 دو سیم کارت ظرفیت 64 گیگابایت و رم 4 گیگابایت به همراه شارژر
6,900,000 تومان
مشاهده و خرید
نحوه پیدا کردن اپلیکیشن هایی که با رفرش ریت بالا اجرا نمی شوند
روشی وجود دارد که با استفاده از آن اپلیکیشن هایی که با رفرش ریت بالا اجرا نمی شوند را پیدا خواهیم کرد. برای مثال در گوشی هوشمند مورد آزمایش ما، اپلیکیشن یوتیوب حتی در نرخ تازه سازی 120 هرتزی هم کند بود. در حالی که سایر اپ های اندرویدی همانطور که انتظار می رفت، با نرخ تازه سازی بالا کار می کردند. برای پی بردن به این موضوع و پیدا کردن چنین اپلیکیشن هایی، ابتدا باید بخش developer options را در تنظیمات گوشی هوشمند خود فعال کنید. برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
نکته: بخش developer options در تنظیمات گوشی، یک منوی اختصاصی پنهان شده در سیستم عامل اندروید است که در صورت فعال شدن موجب بهبود عملکرد گوشی و تبلت اندرویدی شما خواهد شد. این منو از گزینه های مختلفی بهره می برد که هر کدام کارایی مخصوص به خود را دارند و تغییرات خاص خود را در عملکرد دستگاه اعمال می کنند. در حقیقیت با بهره گیری از این منو، به تنظیمات مخفی گوشی هوشمند اندرویدی خود دسترسی پیدا خواهید کرد. بنابراین با احتیاط در این منو اسکرول کنید.
گام اول: اپ تنظیمات گوشی هوشمند اندرویدی خود را باز کرده و روی گزینه About Device ضربه بزنید.
گام دوم: سپس روی گزینه Version کلیک کنید.
گام سوم: چند بار روی گزینه Build number (شماره سریال) ضربه بزنید تا پیامی مبنی بر You are now a developer (شما اکنون یک توسعه دهنده هستید) را دریافت کنید.
گام چهارم: اکنون باید بخش developer options را باز کنیم. منوی Additional Settings (تنظیمات اضافی) را در اپلیکیشن پیش فرض تنظیمات گوشی هوشمند خود (Setting) باز کنید.
گام پنجم: روی گزینه Developer options ضربه بزنید.
گام ششم: به بخش پایین اسکرول کنید تا غربیلک Show refresh rate (نمایش نرخ تازه سازی) را پیدا کرده و آن فعال کنید. با فعال کردن، این گزینه در بخش Display settings وجود خواهد داشت و از این طریق قابل دسترسی خواهد بود.
پس از فعال سازی این گزینه، اکنون نرخ رفرش ریت را در گوشه سمت چپ بالای صفحه نمایش خود خواهید دید. برای درک بهتر این موضوع بد نیست نگاهی به دو اسکرین شات پایینی بیندازیم. اولین اسکرین شات زمانی گرفته شد که در حال اسکرول در صفحه اصلی گوشی بودیم و در گوشه نمایشگر عدد 120 درج شده که همان نرخ رفرش ریتی است که ما انتخاب کردیم.
از آنجا که در بررسی های قبلی معین شد که اپلیکیشن یوتیوب بسیار کند اجرا می شود، نرخ رفرش ریت اجرای آن را مورد بررسی قرار دادیم و معلوم شد که این اپلیکیشن با رفرش ریت 60 هرتزی اجرا می شود.
در کیس مورد بررسی ما، صرفا تنها دو اپلیکیشن یوتیوب و اسنپ چت بودند که با نرخ رفرش ریت بالا اجرا نمی شدند. با این حال، اگر در اپلیکیشن های بیشتری با این مشکل روبرو هستید، باید به فکر روشی برای حل این موضوع باشید، چراکه اجرا شدن اپلیکیشن ها با رفرش ریت کم، خیلی نمی تواند برای شما راضی کننده باشد و اجازه بهره بردن از همه قابلیت های یک اپلیکیشن را به شما نمی دهد.
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy S21 FE 5G دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت
18,999,000 تومان
مشاهده و خرید
نحوه تنظیم همه اپ های اندرویدی برای اجرا شدن با رفرش ریت بالا
برای انجام این کار، شما نیاز به دانلود و نصب یک اپلیکیشن ثالث دارید. SetEdit اپلیکیشن ویرایشگر دیتابیس (پایگاه داده) برای دستگاه اندرویدی شما است. این اپلیکیشن ویرایشگر، به اصلاح چند پیکربندی را با ویرایش مقادیر آن ها تنظیم می کند. با استفاده از این اپلیکیشن، می توانید مقادیر موجود در دیتابیس گوشی هوشمند اندرویدی خود را ویرایش و یا حذف کنید و یا مقادیری را به دیتابیس گوشی خود اضافه کنید.
با این تفاسیر با بهره گیری از این اپلیکیشن قادر خواهید بود مقادیر نرخ تازه سازی نمایشگر را طوری تنظیم کنید که همه اپلیکیشن ها با حداکثر نرخ تازه سازی اجرا شوند. این روش، بدون روت کردن یا هر فرآیند به ظاهر پیچیده دیگری کار می کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که اپلیکیشن را دانلود کرده و مراحلی که توضیح دادیم را انجام دهید.
توجه: این کار برخی از تنظیمات گوشی هوشمند شما را تغییر می دهد که در حالت عادی نمی توانید آن ها را در اپ Settings پیدا کنید. بنابراین بهتر است قبل از انجام این کار، یک نسخه پشتیبان کامل از دستگاه اندرویدی خود تهیه کنید.
گام اول: اپلیکیشن SetEdit را از گوگل پلی دانلود کنید. هشدارها و یادداشت های احتیاطی ذکر شده از طریق توسعه دهنده این اپلیکیشن را بخوانید. نه توسعه دهنده اپلیکیشن و نه ما به عنوان ناشر این مقاله، ایمنی گوشی هوشمند شما را تضمین نمی کنیم.
گام دوم: به همه گزینه ها دسترسی لازم را بدهید و اگر پیام خطایی وجود داشت که می گوید the app was not built for your device version (اپلیکیشن برای این نسخه از دستگاه شما ساخته نشده است)، آن نادیده بگیرید.
گام سوم: در صفحه اصلی اپلیکیشن، روی گزینه Add New Setting ضربه بزنید.
گام چهارم: متن زیر را در فیلد ارائه شده وارد کنید:
peak-refresh-rate
گام پنجم: روی گزینه Save Changes ضربه بزنید.
گام ششم: اکنون باید مقدار جدیدی را در کادر نشان داده شده بخش Edit Setting اضافه کنید. متن SETTING-VALUE را پاک کرده و عدد 1 را وارد کنید.
گام هفتم: سپس برای ذخیره تغییرات، روی گزینه Save Changes ضربه بزنید.
گام هشتم: همین روش را تکرار کنید (از مرحله سوم شروع کنید) تا دو تنظیم دیگر با مقادیر 1 به اپلیکیشن اضافه شوند:
user-refresh-rate
min-refresh-rate
گام نهم: پس از تکمیل مراحل بالا، همه اپلیکیشن های گوشی هوشمند اندرویدی شما باید با رفرش ریت 120 هرتزی اجرا شوند. به اسکرین شات پایین نگاه بیندازید تا ببینید که چطور اپلیکیشن یوتیوب در که حالت عادی با رفرش ریت 60 هرتز اجرا می شد، اکنون با رفرش ریت 120 هرتزی در حال اجرا است.
گوشی موبایل شیائومی مدل Redmi Note 11 pro 4G دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 8 گیگابایت
11,100,000 تومان
مشاهده و خرید
سخن پایانی
اگر گوشی هوشمند اندرویدی شما از نرخ تازه سازی بالا پشتیبانی می کند، قطعاً یک سری از اپلیکیشن ها وجود دارند که با رفرش ریت بالا اجرا نمی شوند و اسکرول چندان روانی را به شما ارائه نمی دهد. در این مقاله به معرفی و بررسی روشی پرداختیم که با استفاده از آن همه اپ های اندرویدی گوشی هوشمند شما با رفرش ریت بالا اجرا خواهند شد. امیدواریم که این روش روی گوشی هوشمند اندرویدی شما نیز با موفقیت به اجرای همه اپلیکیشن ها با رفرش ریت بالا ختم شود.
منبع: GuidingTech
گوشی موبایل اپل مدل iPhone 13 CH دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 4 گیگابایت
39,000,000
تومان
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A13 دو سیم کارت ظرفیت 64 گیگابایت و رم 4 گیگابایت به همراه شارژر
7,099,000
تومان
خرید گوشی هوشمند از خبرنگاران
مشاهده همهسوالات متداول در مورد اجرای همه اپ ها با رفرش ریت بالا
گوشی اندرویدی من از نرخ تازه سازی بالای 90 هرتز یا 120 هرتز پشتیبانی نمی کند. آیا راهی برای فعال کردن این قابلیت است؟
خیر. از آنجایی که این یک ویژگی سخت افزاری است، نمی توانید قابلیت اجرا اپ ها با رفرش ریت بالا را از هیچ طریقی به گوشی هوشمند خود اضافه کنید.
آیا استفاده از رفرش ریت بالا باتری زیادی مصرف می کند؟
بله، نرخ تازه سازی بالا در مقایسه با استفاده از نرخ تازه سازی استاندارد 60 هرتز، باتری گوشی را زودتر خالی می کند.
آیا می توانید نرخ تازه سازی گوشی خود را افزایش دهید؟
خیر، نمی توانید نرخ تازه سازی گوشی خود را بیش از حد مجاز افزایش دهید.
منبع: دیجیکالا مگ