طرز تهیه کیک کارامل ساده و خوشمزه
به گزارش سرگرمی تفریحی، کیک کاراملی یکی از خوشمزه ترین انواع دسر است که با هزینه بسیار کمی آماده می گردد. این دسر در کم ترین زمان ممکن آماده می گردد.کیک کاراملی دستور پخت متفاوتی دارد که ما در این جا ساده ترین روش آن را برای شما شرح می دهیم
به گزارش خبرنگاران به نقل ازنمناک
مواد لازم:
شکر:سه فنجان
کره :یک ونیم فنجان
تخم مرغ :پنج عدد
آرد :سه ونیم فنجان
بیکینگ پودر:نصف قاشق چای خوری
نمک :یک چهارم قاشق چای خوری
شیر کم چرب:یک و یک چهارم فنجان
عصاره وانیل :یک قاشق چای خوری
مواد لازم سس کارامل
شکر:100 گرم
خامه :100 میلی لیتر
طرز تهیه سس کارامل
ابتدا شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، تا شکر آب گردد.به هیچ وجه شکر را هم نزنید.شکر به مرور آغاز به آب شدن و کاراملی شدن می نماید.
خامه را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم گردد.بعد از آنکه شکر کاملا آب شد خامه را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست گردد.
حرارت را خاموش کنید و بگذارید سس کارامل خنک گردد.برای غلظت سس ،ظرفی را چند دقیقه در فریزر بگذارید با قاشق مقداری از سس آماده شده را داخل ظرف بریزید، سس نباید پخش گردد.
در غیر اینصورت مجددا سس را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد.
ابتدا فر را روشن کنید و روی حرارت 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم گردد. قالب کیک را چرب کنید و کمی آرد به آن بپاشید و یا از کاغذ روغنی بهره ببرید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 2 تا 3 مرتبه آن را از الک رد کنید. کره را که در دمای محیط نرم شده است با شکر به آرامی هم بزنید.
تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه کنید و هم بزنید. همزمان با اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل را اضافه کنید.
100 میلی لیتر از سس کاراملی که آماده نموده بودید به مایه کیک اضافه کنید.سپس مواد خشک الک شده را به بقیه مایه اضافه نموده و هم بزنید.
مایه کیک را داخل قالب بریزید و 2 تا 3 بار قالب را به زمین بزنید تا مواد داخل کیک به اصطلاح هواگیری گردد و بعد به مدت نیم ساعت داخل فر بگذارید.
بعد از خارج کردن کیک از فر، حدود 1 ساعت به آن استراحت دهید تا خنک گردد.
سپس بقیه سس کارامل را برای تزئین، روی کیک بریزید و با برش های موز و بقیه میوه ها کیک تان را با شکوه تر کنید.
منبع: جام جم آنلاین