گریه کن، گریه قشنگه!

به گزارش سرگرمی تفریحی، وقتی که یک فشار روحی روانی یا جسمی به فرد وارد می شود برحسب شدت آن فشار و متناسب با شخصیت فرد و انتظارات او واکنش هایی که در مقابله با آن بروز می دهد، متفاوت خواهد بود. امکان دارد شما در یک تنش وحشتناک با احساس خشم بگویید: خدایا چرا من؟! اما شخص دیگری همین تجربه و حس شما را تنها با گم کردن هزار تومان یا

گریه کن، گریه قشنگه!

گریه کن، گریه قشنگه!

وقتی که یک فشار روحی روانی یا جسمی به فرد وارد می شود برحسب شدت آن فشار و متناسب با شخصیت فرد و انتظارات او واکنش هایی که در مقابله با آن بروز می دهد، متفاوت خواهد بود. امکان دارد شما در یک تنش وحشتناک با احساس خشم بگویید: خدایا چرا من؟! اما شخص دیگری همین تجربه و حس شما را تنها با گم کردن هزار تومان یا سرماخوردگی ساده به دست آورد. کلا واکنش ها را به دو دسته تقسیم می کنیم:

1) واکنش های مقابله ای هیجان مدار

2) واکنش های مقابله ای مساله مدار

گریه کردن در واقع نوعی تخلیه هیجانی است که در گروه اول جای می گیرد. اگر فشار روحی از حد توان فرد بالاتر باشد بدن او سوپاپ های اطمینانی دارد که کمک می کنند از صدمه به فرد جلوگیری شود.

گریه کردن یکی از این سوپاپ هاست که اگر افراط و تفریط در آن صورت نگیرد نه تنها بد نیست بلکه واکنش مثبتی تلقی می شود و در موقع بروز فشاری که از حد توان شما بیشتر است به جای واکنش هیجانی منفی مانند فریاد کشیدن و صدمه زدن به خود یا اشیا ء (شیشه شکستن) می تواند جایگزین شود.

آنهایی که اهل خودخوری هستند بیشتر از بقیه به بیماری های عمده روانی مبتلا می شوند و در یک سیکل معیوب قرار می گیرند. بعضی از مردان گریه کردن را بد می دانند مثلا بعضی ها می گویند ما بزرگ شده ایم. گریه مال بچه هاست! بعضی هم می گویند مرد که گریه نمی کند! و حرف های این چنینی، برای همین خانم ها کمتر از آقایان به مسائل روانی دچارند. آنها از واکنش گریه بهره می گیرند و با این مکانیسم دفاعی از سکته قلبی می گریزند.

آمارها نشان می دهد شیوع سکته قلبی در مردها بیشتر است. وقتی یکی عامل استرس زا هجوم می آورد خانم ها با حرف زدن و گریستن خود را تخلیه می کنند. اما باید دقت کنند از گریه به نام راهکار استفاده نکنند تنها باید به طور گذرا از گریه کردن استفاده کنند، دعا کردن، نذر و توکل به خدا، درد دل با دیگران و همچنین تکنیک های آرام بخش هم باید استفاده شود تا بتوان در آن لحظه پرتنش کمی آرام شد و فرصتی دوباره به بدن خود داد تا آماده حل کردن مساله و مشکل موجود شود.

منبع:http://www.salamat.com

منبع: راسخون
انتشار: 30 شهریور 1400 بروزرسانی: 30 شهریور 1400 گردآورنده: sargarmi-tafrihi.ir شناسه مطلب: 1547

به "گریه کن، گریه قشنگه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گریه کن، گریه قشنگه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید