مصوبه رومینگ ملی موبایل اصلاح شد
به گزارش سرگرمی تفریحی، به گزارش خبرنگاران، رومینگ ملی امکان استفاده از ظرفیت شبکه اپراتورهای موبایل را در مناطق فاقد پوشش، برای مشترکان فراهم می نماید. به این معنی که اپراتورها می توانند از ظرفیت سایر اپراتورها برای تکمیل پوشش شبکه خود اقدام نمایند.

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات حدود 5 سال پیش و در جلسه شماره 183 خود، اصول حاکم بر ارائه خدمات رومینگ ملی را تصویب کرد.
هم اکنون این کمیسیون در جلسه شماره 291 خود در راستای استفاده بهینه از شبکه های موجود در کشور برای ارائه خدمات رومینگ ملی و با توجه به بازخوردهای دریافتی از بخش ICT کشور، این مصوبه را اصلاح نموده است.
براین اساس از این پس، علاوه بر اپراتورهای تلفن همراه، اپراتورهای ارائه دهنده خدمات عمومی مخابراتی (USO) به عنوان اپراتور میزبان می توانند در ارائه خدمات رومینگ ملی به سایر اپراتورها شرکت نمایند.
در این مصوبه تعریف اپراتور میزبان در ارائه خدمات رومینگ ملی اصلاح شده است. به این ترتیب یک اپراتور تلفن همراه و یا ارائه دهنده خدمات USO (ارائه دهنده خدمات عمومی اجباری پستی، مخابراتی و فناوری اطلاعات دارای قرارداد فعال)، اپراتور میزبان محسوب می گردد که توانایی ارائه خدمات رومینگ ملی به سایر اپراتورها را در منطقه تحت پوشش خود دارد.
منبع: خبرگزاری مهر