در فصل بهار باید چه غذاهایی بخوریم؟
به گزارش سرگرمی تفریحی، تهران (پانا) - یک متخصص طب سنتی توصیه های خود برای برنامه غذایی در فصل بهار را ارائه کرد.
به گزارش همشهری آنلاین، لیلا شیر بیگی، متخصص طب سنتی در پاسخ به این پرسش که در فصل بهار چه مواد غذایی باید بیشتر مصرف کنیم؟، بیان نمود: هنگام گرم شدن هوا از منظر طب ایرانی مواد داخلی در بدن جریان پیدا می نمایند و فرد احساس سنگینی کلی و کسالت در بدن دارد؛ به خصوص افرادی که در فصل سرما پرخوری دارند و ورزش نمی نمایند.
وی ادامه داد: در فصل بهار مواد خام زائد در بدن زیاد است که یکی از کار ها تنقیه و پاکسازی بدن است؛ در نتیجه باید در این فصل انواع آش ها، خورش های پرسبزی، سالادها، سبزیجات و نوشیدنی هایی مثل شربت سکنجبین مصرف گردد.
این متخصص طب ایرانی یادآور شد: هدف این است که خوردن مواد غذایی غلیظ و پرکالری در این فصل کاهش یابد و فیبر ها و سبزیجات بیشتر مصرف گردد تا بدن فرصتی برای استراحت پیدا کند و بتواند خود را بازسازی کند.
شیربیگی با تأکید بر اینکه در فصل بهار باید غذا های سبک بیشتر مصرف گردد، ابراز کرد: یکی از برترین میان وعده ها مصرف کاهو با سکنجبین است که طبق رسوم ایرانی در روز سیزدهم نوروز میل می گردد؛ در حالی که به نظر می رسد این میان وعده نیکو را باید از همان ابتدای بهار مصرف کرد.
منبع: خبرگزاری پانا