جایگزینی گردشگری به جای توسعه کشاورزی و صنعتی سرخس

به گزارش سرگرمی تفریحی، با توجه به خشکسالی و به منظور افزایش عایدی و اشتغال، گردشگری می تواند جایگزین خوبی به جای کشاورزی در شهرستان سرخس باشد.

جایگزینی گردشگری به جای توسعه کشاورزی و صنعتی سرخس

ابوالفضل مکرمی فر مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی روز گذشته، 1 اردیبهشت ماه، در ملاقات با اعضای شورای شهر شهرستان سرخس گفت:

کشاورزی، گردشگری و صنعت، سه محور توسعه کشور و استان خراسان رضوی هستند؛ اما در حال حاضر صنعت و کشاورزی به علت تحریم ها، کمبود آب، خشک سالی و... در شرایط خوبی قرار ندارند؛ از این رو گردشگری به عنوان صنعت بدون دود که به تکنولوژی نیز وابستگی ندارد می تواند در کشور و استان درآمدزایی کند.

وی افزود:

شهر سرخس جاذبه های گردشگری و تاریخی بسیاری دارد و می تواند در جذب جهانگرد و گردشگری بسیار پیروز عمل کند. دریاچه بزنگان، غار کرکس و غار مزداوند از جمله جاذبه های طبیعی و بکر شهرستان سرخس محسوب می گردد که می توانند گردشگران زیادی را به خود جذب نمایند. البته برای معرفی و توسعه این جاذبه های گردشگری باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرد و میراث فرهنگی خراسان رضوی در زیر ساخت های گردشگری می تواند ورود پیدا کند.

او افزود:

در حال حاضر 1600 اثر در سطح استان ثبت شده؛ اما پیش بینی ما شناسایی و ثبت 100هزار اثر ملموس و ناملموس است. از این رو برای ثبت آثار تاریخی ملموس و ناملموس شهرستان سرخس، اعتبار مشخصی در نظر گرفته شده است.

مکرمی فر توضیح داد:

میراث فرهنگی آمادگی کامل برای احداث موزه سرخس را دارد تا موزه ای در شان تاریخ و هویت این شهرستان ایجاد گردد. بعلاوه روستاهای هدف گردشگری سرخس و کارگاه های صنایع دستی به منظور ایجاد اشتغال پایدار روستایی تجهیز خواهند شد.

او با اشاره به بهسازی هتل های شهرستان سرخس ادامه داد:

اگر واحدهای اقامتی اقدام به بازسازی و بهسازی نمایند، در افزایش درجه آن ها اقدام خواهیم کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی اعلام کرد:

قطار گردشگری مشهد-سرخس در دو طبقه راه اندازی خواهد شد و درحال حاضر قطار گردشگری نیشابور، سرخس، سبزوار و سنگان در برنامه های میراث فرهنگی قرار گرفته است.

وی با اشاره به برگزاری جشن نوروزگاه 98 در سرخس، گفت:

گردشگری محور توسعه کشور است و رقابت سرمنشأ پیروزیت آن است از طرفی اقامت، غذا، آثار تاریخی، جاذبه های گردشگری و طبیعی، صنایع دستی همه در حوزه گردشگری و ایجاد اشتغال پایدار تاثیرگذار هستند.

منبع: کجارو / میراث آریا
انتشار: 28 آبان 1403 بروزرسانی: 28 آبان 1403 گردآورنده: sargarmi-tafrihi.ir شناسه مطلب: 2109

به "جایگزینی گردشگری به جای توسعه کشاورزی و صنعتی سرخس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جایگزینی گردشگری به جای توسعه کشاورزی و صنعتی سرخس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید